Капка ГеоргиеваКапка Георгиева

Помните ли героя на Стайнбек – Лени от книгата му „За мишките и хората“? Лени е едър, недодялан, добродушен, леко дебилен и много обича да милва мишки, защото са меки. Но понеже няма мярка, ги убива. Подаряват му кученце – и него скапва от ласки. После решава да погали една жена по косата и без да ще й счупва врата. За да не го линчуват мъжът й и хората от селото, се налага да го убие единственият му приятел. Застрелва го в гръб, докато му разказва как ще си направят заешка ферма, за да може Лени да гали зайци на воля.

И ние си имаме Лени, изпълнен с нежни чувства към мишките и хората. Десетки са снимките, на които Бойко гали деца, стиснал ги нежно за вратлетата. Дечица – с ужас в очичките, сгърчени от страх, същински мишчици. Бойко си има и много кучета. Но защо ли кучетата, които подари на Путин и на Доган са оперени, дори усмихнати, а бойковите са изплезени, с опънати очи?

Прочети още...

Слави Трифонов„ЦИК извършва чудовищни манипулации с резултатите от референдума!“ С този вой на Слави и Ко ставаме и лягаме от неделя насам. Да, разбира се, като не ти изнасят резултатите… както е казал народът в по-стари времена „Гроздето е кисело“, а в по-нови: „На крива ракета космоса й пречи“.
Естествено, има грешки в протоколите. Като човек, който от повече от 10 години се занимава с организиране на избори и то не само на държавно ниво, знам, че тези се дължат на лошата организация на процеса, но в огромното мнозинство на случаите те не са умишлени (повече по въпроса тук). Умишлените манипулации се правят по друг начин. При манипулациите няма очебийни грешки в протоколите, напротив: манипулираните протоколи са чистички и изрядни като пресен сняг! Не и за Слави. Не! Той, горкичкият, е жертва на най-огромната конспирация, организирана от злите демони, ЦИК-аджиите, които са истински врагове на народа.

Прочети още...